Nechte si postavit party stan na horské louce


Na hory jezdí někteří lidé pouze v zimě, aby si tu zalyžovali, a od jara do podzimu je hory prakticky nezajímají. Někdo dokonce nejezdí ani lyžovat, a tak hory vnímá pouze jako filmovou kulisu nebo prostředí, které sice existuje, ale jde to mimo něj. Paradoxní ale je, že právě horské prostředí nabízí v životě mnohem větší benefity, než jiná místa, protože vás tu nezastihnou žádná letní vedra, nejsou tu přelidněné obchody a pěší zóny, je tu ionizovaný vzduch, mnoho zeleně a vzrostlých stromů a daleké výhledy.

oslava v horách

Uspořádejte party v horském terénu

Hory jsou jako dělané nejen pro turistiku, ale i pro uspořádání různých rodinných oslav. V tomto prostředí se lidé cítí lépe, jsou tu volní jako ptáci, více svobodní a veselí. V horách bude každá oslava příjemnější, a postavíte-li na horské louce party stan, budete tu mít veškeré zázemí nachystané přímo za pronajatou horskou chalupou.

horské prostředí

Party stany jsou vhodné k tomu, umístit pod ně stoly s občerstvením, a vaši hosté mohou buď sedět u stolu, anebo se pohybovat venku a bavit se tu rekreačními sporty nebo využívat bazén, pokud je tu k dispozici. Stany mohou mít pouze střešní konstrukci a otevřené bočnice, anebo mohou být boky uzavřené vcelku či jen zčásti, záleží na vašem uvážení, jak chcete koncepci stanu využívat, a co zahrnout do ceny pronájmu party stanu.

Party stan v horách využijete pro svatbu, pro oslavu kulatých narozenin, pro výročí zlaté svatby, pro oslavu zakončení středoškolského či vysokoškolského studia, pro abiturientský večírek, pro firemní raut nebo jen pro posezení s přáteli, s nimiž tu trávíte dovolenou. Horské chaty se dají pronajmout třeba pro dvacet osob, a když se všichni domluví a rozpočítá se mezi ně cena pronájmu, vyjde vás dovolená mnohem levněji, než jinde. V horách je také mnohem čistší povětří, než ve městech, a neohrožuje vás tu smog, zvýšená https://www.modrykonik.cz/forum/detske-zdravotni-problemy/opakujici-se-zvysena-teplota-u-kojence-mate-zkusenost/ prašnost a hluk.

Doporučené články